www.th-automation.be


TH-Automation

Beukenstraat 5
B - 8830 Gits
Tel.: +32(0)51 62 06 51
Fax: +32(0)51 62 06 41


BTW: BE 0808.845.188
Onze diensten
Onze activiteiten omvatten alles wat met automatiseringsprocessen te maken heeft.
  • automatisering PLC : 
Hierin hebben wij de expertise in huis van de twee marktleiders op gebied van PLC met name Allen Bradley en Siemens, Beckhoff. Daarnaast kan ook support gegeven worden aan plc’s van Telemechanique,… . Deze PLC’s kunnen via remote access gaan supporteren. Logging kan gebeuren via SMS dienst.


  • automatisering PC : 
ieder PLC die we implementeren kan aangestuurd worden via de PC. Wij ontwikkelen de software ‘in house’, of indien gewenst worden standaard pakketten van de leveranciers gebruikt. 

Naast de scada en procescontrole hebben we ook databeheer op dit niveau, zoals klanten, receptuur, parameters bestanden. Uitwisseling (export – import )van gegevens met externe software pakketten ( zoals facturatiesystemen) is steeds mogelijk. 


Wij zijn gespecialiseerd in doseerprocessen voor betoncentrales – veevoeder installaties. De software wordt ontwikkeld in .NET , als standaard database wordt SQL-server en MS Access gebruikt.
  • Alarmering – monitoring – besturing – microcontrollers – gebouwen beheerssytemen
Dit is voornamelijk u helpen om uw toestellen die op afstand staan te koppelen naar een centraal beheersysteem, besturing uitvoeren op afstand en of het toestel via een webgebaseerde interface te monitoren. De communicatie kan zowel draadloos zijn via GSM/GPRS of via een bedraad systeem. Wij verzorgen eveneens de communicatie om toestellen te koppelen. Denk maar aan het koppelen van een lift, of een (i) domotica systeem...
Wij hebben reeds een aantal protocollen geďmplementeerd maar het is ook mogelijk om nieuwe protocollen te implementeren in ons bestaand systeem.
  • Project Management : 
Hiermee zullen wij uw project van A-Z beheren om tot een vruchtbare oplossing komen. Het opbouwen en implementeren van machines alsook de volledige omkadering behoort ook tot ons takenpakket . Wij staan garant voor de volledige opvolging en afwerking volgens de deadlines die voorop gesteld werden.

Zoals u merkt heeft TH-Automation heel wat meer in zijn mars dan gewoon een doorsnee automatiseringsbedrijf. Steeds proberen wij in samenspraak met de klant de het beste resultaat te bekomen.